NIEUW: Online Marketing: iBooks

In mei 2014 verschenen in Apple’s iBooks Store
ONLINE MARKETING:
interactieve, mediarijke boeken worden populair!
Door John M. Vijlbrief

Cover Marketing met iBooks

Opvallend is de verschuiving van traditioneel (papieren) boek naar mediarijk, interactief, digitaal boek dat via Apple’s Bookstore bijna ‘all over the World’, 24/7 verkrijgbaar is. Mediarijk wil zeggen dat in het boek videoclips, 3D, fotopresentaties, PowerPoints en Keynotes kunnen worden verwerkt. Maar ook invul- en feedbackformulieren, toegang tot websites en blogs (vanuit het boek). Social media en nog veel meer!

Dit interactieve boek is bestemd voor MarCom-specialisten. Om te laten zien (en horen) dat een boek onder je vingers tot leven komt! Het interactieve boek is dan ook een uitstekend marketingtool. Over de gehele wereld zijn ruim 113 miljoen iPads verkocht. In Nederland rond de 2 miljoen. In combinatie met social media en via Apple’s Bookstore bereikt u met het boek dus heel veel mensen. Print is kostbaar en traag distribueerbaar. Updaten is niet mogelijk. Deze nadelen vervallen wanneer u het interactieve boek toepast. Er gaat een wereld aan publicatiemogelijkheden open.

This slideshow requires JavaScript.

Vijlbrief Media realiseert mediarijke, interactieve boeken. En geeft daarnaast training en workshops in het samenstellen van dit soort interactieve boeken. Dit boek is mijn cadeau aan u. Ik hoop u enthousiast te maken voor deze vorm van publiceren en distribueren. Graag help ik u verder op dit uitermate boeiende vakgebied van mediarijke, interactieve boeken.

John M. Vijlbrief,
multimedia producent/auteur/uitgever

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s